Headsets | SNOM HS-MM2

SNOM HS-MM2
SNOM HS-MM2

€ 55.00

Bruikbaar met SNOM, GrandStream GXP-2010/20
Deze SNOM HS-MM2 headset is een zeer plezierige headset die niet alleen uitstekend werkt met SNOM 320, 360 en 370. De headset is ook geschikt voor gebruik in combinatie met de GrandStream GXP-2010 en GXP-2020 (beide uitgerust met RJ-connector).

QuickDisconnect - herbruikbaar bij andere apparaten!
Handig is, dat de HS-MM2 is voorzien van een QuickDisconnect (QD-) aansluiting. Dit betekent, dat de kabel bij deze QD-connector kan worden losgehaald, en dat u er een andere verloopkabel op kunt aansluiten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw headset ook bruikbaar blijft als u eens een ander type of model telefoon gaat gebruiken.

Complete levering - krulsnoer, kledingclip, bevestigingshaakje
SNOM denkt over haar producten na. Zo bestaat de kabel uit twee delen, verbonden met een universele QuickDisconnect connector. Het tweede deel van de kabel is een krulsnoer. U heeft hiervan geen last als u dichtbij het toestel zit maar het snoer rekt mee als u uitreikt. Verder is het snoer voorzien van een kledingclip zodat u het snoer aan uw blouse kunt vastklippen. En de compleetheid wordt bekroond met meelevering van een \'badkamerhaakje\': plak deze ergens in de buurt op en hang de headset hieraan als u hem niet gebruikt.

Kristalhelder spraakgeluid
De SNOM HS-MM2 monaural headset voorziet u van een stabiele en gebruiksvriendelijke headset die u vanaf het éérste moment laat kennismaken met het comfort van handsfree werken. De SNOM HS-MM2 headset is uitgerust met één oortje dat u zowel links als rechts kunt dragen. De noise-canceling microfoon en de flexibele spreek-boom bieden een kristalhelder spraakgeluid.