SNOM | SNOM Draadloze DECT Repeater

SNOM Draadloze DECT Repeater
SNOM Draadloze DECT Repeater

€ 110.00

De SNOM DECT Repeater is een ideale uitbreiding van uw SNOM M3 DECT telefoonsysteem als de te bedienen ruimte groter is dan het meegeleverde basisstation kan bedekken. Ook indien de bedrijfsruimte wordt uitgebreid, is het toevoegen van een repeater aan te bevelen om uw handsets overal voldoende signaal te kunnen bieden en ongestoord te kunnen telefoneren.

SNOM DECT Repeater: 200% terreinwinst!
De SNOM DECT repeater werd ontwikkeld in overeenstemming met de DECT-standaard. De repeater is bedoeld voor gebruik binnenshuis in bijvoorbeeld thuissituaties (privé of thuiswerkplek), kantooromgevingen of publieke DECT applicaties waarbij gebruik wordt gemaakt van GAP-compatibel DECT-producten.

De SNOM DECT repeater kan het bereik van de basis fors vergroten: de basis biedt normaliter ca. 100m bereik, de repeater verruimt dit naar zo\'n 200m in de richting waar de repeater staat. Dat is dus zeker de moeite waard!

Maximaliseer uw bereik met max. 6 repeaters per basis!
De SNOM DECT repeater is voorzien van een tweetal geïntegreerde antennes. Eén antenne dient voor het opvangen van het signaal van het basisstation elders in de omgeving. De tweede antenne zendt het signaal weer door en vergroot daarmee het bereik van de originele DECT-basis. Per DECT basisstation kunt u tot zes DECT repeaters inzetten om aldus een gigantische verruiming van de gebruiksruimte te realiseren.

Ideaal: naadloze overgave van het signaal
De SNOM DECT repeater biedt seamless intercell handover ofwel een naadloos overgave van het signaal van de éne zender (basis of repeater) naar de volgende als u zich door het bereiksgebied beweegt. Uw handset is overal automatisch geregistreerd, en zelfs bellend zou u hiervan niets mogen merken. Dit is echter ook afhankelijk van het aantal gelijktijdige gesprekken dat er op het DECT-station plaatsvindt.

Plezierig: geheel geautomatiseerde installatie!
De SNOM DECT repeater gebruike een nieuwe, geheel geautomatiseerde registratiemethode. Hierbij zoekt de repeater zelf naar beschikbare DECT-basisstations (deze dienen te voldoen aan de GAP-standaard en dat is gangbaar) en meldt zich geheel automatisch aan op de basis met het sterkste signaal. Voor u als gebruiker betekent deze Plug-and-Play installatiemethode een groot pluspunt en optimaal gebruiksgemak.